Systeembeheer

Met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van systeembeheer is Nelis IT Services uit Den Bosch een doorgewinterde speler in het vak. Wij verlenen volledige systeem-, netwerk en serverbeheer diensten voor een grote diversiteit aan branches. Geheel onafhankelijk van de omvang van uw bedrijf kunnen wij alles op het gebied van ICT beheren of ondersteuning bieden aan uw eigen systeembeheerders. Met specialistische kennis van Cisco, Microsoft, HP, etc. bieden wij u de juiste ondersteuning daar waar u het nodig heeft of richten wij uw netwerk zo in dat u baat heeft bij ICT in plaats van dat het u alleen maar geld kost.

Quick Scan

Geheel vrijblijvend brengen wij uw huidige netwerk in kaart en schrijven wij een voorstel voor u betreffende onze bevindingen. Er wordt bij u op locatie een scan uitgevoerd van uw huidige IT omgeving waarna wij een rapport van aanbevelingen uitbrengen die met u besproken wordt.

Gratis scan? Stuur een mail naar info@nelis-it.nl en er wordt een afspraak met u gemaakt.

Netwerk

Nelis IT Services is gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van complexe netwerken tussen vestigingen en of afdelingen. Gekwalificeerd personeel treedt op als een ware architect van uw toekomstige netwerk en zorgt er voor dat het tot in perfectie wordt uitgewerkt en klaar is voor de toekomst. Aangezien vele organisaties niet meer zonder mail, internet en telefonie kunnen zorgt een gedegen netwerk voor de basis van succes.

Backup

Het is maandagochtend, u start uw computer op en uw ergste nachtmerrie wordt werkelijkheid. Al uw bestanden, al uw mail en heel uw administratie is verdwenen. Zeven jaar werk is verdwenen en tot overmaat van ramp belt er een klant of u de opdracht wel op tijd af krijgt.

Slechts een scenario? Helaas niet. Heel veel bedrijven hebben geen backup of hebben nog wel ergens een tape liggen waarvan men dacht dat een andere collega deze iedere dag zou wisselen. Niet alleen het maken van een dagelijkse backup, maar het controleren en de procedure van herstel zijn van noodzakelijk belang.

Nelis IT Services biedt vele mogelijkheden op het gebied van backup en herstel. De procedures en mogelijkheden worden vooraf met u besproken en vastgelegd. Daarnaast zorgen wij er voor dat ook dit proces zoveel mogelijk geautomatiseerd wordt met bijvoorbeeld online backup en redundancy op andere vestigingen.

Consultancy

Door de jarenlange ervaring van ons gekwalificeerd personeel kunnen wij u of uw systeembeheerders uitermate goed ondersteunen in het oplossen van complexe problemen, uitwerken van ideeën of bedrijfsprocessen in kaart brengen die met behulp van het gebruik van ICT vereenvoudigd kunnen worden. Ook bij de implementatie van applicaties van derden kunnen wij voor de schakel tussen uw organisatie en uw leverancier zorgen.