Het Sterrenbeeld 25, 5215 MK, 's-Hertogenbosch
Beheer
‘Full service’ systeem-, netwerk- en serverbeheer diensten voor de zakelijke markt

Nelis-IT Services uit ‘s-Hertogenbosch is al meer dan 20 jaar een doorgewinterde speler binnen de ICT dienstverlening.

Wij verlenen ‘full service’ systeem-, netwerk- en serverbeheer diensten aan zakelijk klanten binnen diverse branches. Geheel onafhankelijk van de omvang van uw bedrijf kunnen wij alles op het gebied van ICT beheren en ondersteuning bieden aan uw eigen systeembeheerders. Met specialistische kennis van Microsoft, Dell, HP, Draytek, Pfsense en Veeam et cetera bieden wij u de juiste ondersteuning daar waar het nodig is.

Netwerk

Nelis-IT Services is gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van zowel simpele als complexe netwerken. Alles vanuit een vestiging of meerdere locaties? Geen probleem! Wij treden als het ware op al architect van uw toekomstige netwerk en zorgen er voor dat alles tot in perfectie wordt uitgewerkt. Een netwerk dat klaar is voor de toekomst.

Aangezien niemand meer zonder mail, internet en telefonie kan is een goede infrastructuur de basis tot succes.

 

Quick Scan

Geheel vrijblijvend brengen wij uw huidige netwerk in kaart en schrijven wij een voorstel voor u betreffende onze bevindingen. Er wordt bij u op locatie een scan uitgevoerd van uw huidige IT omgeving waarna wij een rapport van aanbevelingen uitbrengen die met u besproken wordt.

Quick Scan? Stuur een mail naar info@nelis-it.nl en er wordt een afspraak met u gemaakt.

Back-up

Het is maandagochtend. U start uw computer op en uw ergste nachtmerrie wordt werkelijkheid. Al uw bestanden, mail en de hele administratie is verdwenen of voorzien van ransomware (encryptie). Jaren werk ‘kwijt’ en tot overmaat van ramp belt er een klant of u de opdracht wel op tijd af krijgt.

Slechts een scenario? Helaas in de tijd waarin we leven niet.
Nog steeds hebben veel bedrijven geen goede back-up of de mogelijkheid een back-up snel terug te plaatsen. Niet alleen het maken van een back-up, maar ook het controleren van de herstelprocedures zijn van noodzakelijk belang.

Nelis-IT Services biedt vele mogelijkheden op het gebied van back-up en herstel. De procedures en mogelijkheden worden graag met u besproken en vastgelegd. Met de tooling van vandaag wordt dit  zoveel mogelijk geautomatiseerd. Cloud back-up, OnPremise back-up en redundancy het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Security

ICT gaat gepaard met veiligheidsvraagstukken. Dat geldt voor zowel lokale netwerken als clouddiensten. Er zijn vele lagen van bescherming mogelijk: van Firewall tot Endpoint Protectie (AV), van SSL-certificaten en verificatieprotocollen tot en met toegangscontrole op apparatuur en software. Wees gerust: voor al deze vaak complexe zaken hebben wij een oplossing.

Monitoring

Alle apparatuur met een IP-adres kunnen wij opnemen in onze realtime monitoring. Hiermee kunnen wij proactief reageren op mogelijke verstoringen of onderbrekingen van uw netwerk of diensten.