Het Sterrenbeeld 25, 5215 MK, 's-Hertogenbosch
Nelis-IT Services
Gespecialiseerde ICT-dienstverlening

Nelis-IT Services is gespecialiseerd in het bieden van de totaaloplossingen.

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ICT zijn wij een doorgewinterde speler in het vak.

Gevestigd in ’s-Hertogenbosch, op Bedrijventerrein De Brand biedt het een perfecte uitvalsbasis voor klantbezoeken in de regio of daarbuiten door de direct ligging langs de A2. Onze klanten beperken zich dus niet alleen tot ‘s-Hertogenbosch, maar ook ver daarbuiten zoals bijvoorbeeld Eindhoven, Breda, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en zelfs Noordwijkerhout.

Wij verlenen volledige systeem-, netwerk-, en serverbeheer diensten aan een grote diversiteit aan verschillende branches. Geheel onafhankelijk van de omvang van uw organisatie kunnen wij alles op het gebied van ICT beheren en ondersteuning bieden aan eigen interne systeembeheerders.

Kennis, service en flexibiliteit zijn onze kernwaarden en bieden u de juiste ondersteuning daar waar u het nodig heeft, zodat u baat heeft bij ICT in plaats van een knelpunt. Onze organisatie is eenvoudig, plat en modern. Allround, korte lijnen en we kunnen vrijwel altijd snel schakelen. Wel zo makkelijk voor u als klant.

Met ons team gaan wij voor ‘totaal ontzorgen’, waarbij SERVICE bij ons hoog in het vaandel staat en waarin we graag uitblinken.

Bel Nelis maar! Die lossen het wel op…