Het Sterrenbeeld 25, 5215 MK, 's-Hertogenbosch
Security
Met onze slimme oplossing kunt u beter bescherming bieden

Hoe goed is uw organisatie écht beveiligd tegen dreigingen? Het aantal cyberaanvallen neemt helaas voortdurend toe. Wij kunnen u met onze slimme oplossingen beter bescherming bieden.

Security is de norm! Wat is het effect voor uw organisatie als (gevoelige) klant- en medewerkersdata op straat komt te liggen? ‘Security’ als in digitale veiligheid is helaas geen overbodige luxe meer, maar een vereiste. Mocht de security niet op orde zijn is de kans groot dat u vroeg of laat in aanraking komt met veiligheidsrisico’s, met alle gevolgen van dien.

Hoe prettig zou het zijn wanneer wij de zorgen over (gevoelige) data of digitale aanvallen kunnen wegnemen? Security is de norm! Daarom ook binnen al onze oplossingen.
Firewall, endpoint protectie (AV), spamfilter en zelfs fysieke toegangsbeveiling, allemaal voorbeelden van middelen die wij binnen uw organisatie in kunnen zetten. Dit doen wij met producten van bewezen leveranciers zoals; ESET, Netgate, SecureMe2 en Barracuda.

Gaat het nog verder dan alle reeds bekende middelen? Jazeker!

SAM CyberAlarm

De laatst jaren zijn ruim 24% van de bedrijven doelwit geweest van een cyberaanval. Maar liefst 42% hiervan helaas meer dan een keer. Het blijkt dat een aanval/hack zich gemiddeld 56 dagen in een netwerk bevindt alvorens het wordt ontdekt. Vaak is het dan al te laat aangezien de aanvaller maar enkele uren tot dagen nodig heeft schade aan te richten.

Het SAM (Scan, Analyse, Manage) Cyberalarm bewaakt het netwerkverkeer continu en slaat direct alarm bij een digitale inbraak. Met het SAM Cyberalarm heeft u een aantoonbare beveiligingsmaatregel genomen in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). AVG is de Nederlandse benaming voor de nieuwe Europese privacy wetgeving: General Data Protection Regulation (GDPR). Tevens aanbevolen door de Hiscox cyberverzekering.

Vergelijk SAM met een rookmelder. Wordt er een waarneming gedaan, dan gaat er een alarm af (24×7). Afhankelijk van de ernst van de situatie worden wij direct op de hoogte gesteld en ondernemen wij actie.

SAM Cyberalarm scant het volledige netwerk van binnenuit en omvat alle aangesloten IP apparaten. Wordt een van deze apparaten misbruikt door een aanvaller omdat bijvoorbeeld een beveiligingsupdate is gemist, volgt er een waarneming en melding. Met het SAM Cyberalarm is uw organisatie in ieder geval een stuk veiliger en behoort u niet tot de benoemde 24% .

Information Security Management is een belangrijke pijler voor de ISO 27001 certificering. Dat nemen wij serieus!

Benieuwd? Informeer naar de mogelijkheden binnen uw organisatie.