Internet

Verbindingen

Glasvezel van Nelis IT Services biedt u ongekende mogelijkheden voor de snelheid en capaciteit van uw communicatie. Niet alleen voor het gebruik van internet, maar ook voor telefonie, cloud diensten en videocommunicatie biedt het een stabiele, snelle en betrouwbare basis.

Wat is glasvezel?

Zoals de naam al aangeeft wordt er bij deze techniek gebruik gemaakt van een glazen vezel waarmee de data door middel van lichtsignalen getransporteerd wordt. Zoals Einstein al aangaf gaat niets sneller dan het licht, ook de CERN heeft dit ondanks eerdere positieve berichten niet kunnen ontkrachten. Dat wil zeggen dat er ongekende mogelijkheden toepasbaar zijn voor uw bedrijf met een aansluiting op het wereldwijde web.

Waarom glasvezel?

Door de vele hogere bandbreedte van glasvezel ten opzichte van een reguliere internetverbinding biedt het u de mogelijkheid als ondernemer om gebruik te maken van diensten die kostenbesparend en flexibiler zijn waardoor u ook in deze economisch mindere tijden gebruik kunt maken van de nieuwste technieken. Ook de productiviteit van werknemers die vanaf een andere locatie, zoals thuis of bij een klant, werken wordt beduidend hoger omdat de betrouwbaarheid en snelheid gegarandeerd zijn.

Kortom!

-          Snelheid: vele malen hoger dan reguliere internetverbindingen

-          Betrouwbaarheid: optimaal door nieuwe technieken en minder zwakke schakels

-          Diensten: uitgebreide mogelijkheden zoals telefonie

Ontwikkeling

Het internet is in 2012 niet meer weg te denken, in welke branche u ook actief bent. Zonder een gedegen internetverbinding mist u wellicht net die ene deal. Juist daarom biedt Nelis IT Services biedt u verschillende zakelijke DSL verbindingen die een vele hogere garantie bieden dan de internetverbinding die u waarschijnlijk thuis heeft. Er zijn zoals de naam DSL al doet vermoeden meerdere opties mogelijk. Wij kunnen u onder andere het volgende bieden:

  • ADSL: de bekendste variant met een veelal hoge download snelheid maar lage upload is deze lijn uitermate geschikt voor het gebruik van internet
  • SDSL: een variant waarbij de upload snelheid gelijk is aan de download snelheid. Deze verbinding wordt vaak ingezet voor telefonie of beschikbaarheid van servers
  • VDSL: deze verbindingen zijn enorm in opkomst en bieden vele hogere snelheden dan een reguliere ADSL verbinding tegen een heel gunstig tarief.

Voor de mogelijkheden bij u of een advies op maat neem dan contact met ons op

Beveiliging

Is het een hype of is het toekomst?

Wanneer u de term hype opzoekt blijkt de cloud en het gebruik daarvan juist het tegenovergestelde van een hype en dus kunnen wij niet anders concluderen dat het de toekomst is. Over deze vraag hebben wij natuurlijk al enkele jaren geleden nagedacht en Nelis IT Services kan u dan ook meerdere vormen van cloud diensten aanbieden.

  • Private cloud: hierbij heeft u de beschikking over een eigen server in een van de modernste en nieuwste datacentra van Europa eventueel rechtstreeks gekoppeld met uw eigen netwerk
  • Public cloud: hierbij maakt u gebruik van een eigen beveiligd gedeelte van een server in een datacentrum. Wanneer snelheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid voor u belangrijk voor u zijn is dit de juiste optie voor u

Voor een advies op maat kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Hosting

De letterlijke betekenis van het woord hosten is het ‘optreden als gastheer’ of ‘onderdak bieden’. Dat is ook precies hetgeen Nelis IT Services voor u kan betekeken. Of het nu gaat om het hosten van uw website, uw mailomgeving of uw eigen applicatie u bent bij ons aan het juiste adres. Nelis IT Services biedt een goed beveiligd, snel en betrouwbaar scala aan verschillende hosted diensten.

Hosted Exchange

Wij hebben in de afgelopen jaren gebouwd aan een betrouwbare en snelle mailomgeving voorzien van de nieuwste software van Microsoft zodat u eenvoudig gebruik kunt maken van een passende mailoplossing voor uw onderneming waar en wanneer u maar wilt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over updates, backups en verouderde soft- en of hardware want voor een vast bedrag per werknemer per  maand bent u val dit alles verzekerd.

Hosted Desktop

Bent u weer aan vervanging van een PC en of laptop toe, heeft uw server zijn laatste adem uitgeblazen of wilt u gebruik maken van flexibele werkplekken dan is de hosted desktop omgeving van Nelis IT Services voor u de juiste oplossing. Wanneer u gebruik maakt van deze omgeving heeft u altijd de beschikking over hetzelfde bureaublad, dezelfde applicaties en dezelfde werkmappen waar en wanneer u maar wilt. Of u nu op kantoor bent, thuis of onderweg u logt heel eenvoudig in met uw laptop, PC of bijvoorbeeld Mac en u kunt aan de slag. Geen zorgen meer over backups, geen kostbare nieuwe hardware en geen zorgen meer over licenties. Wanneer u optimaal gebruik wilt maken van de mogelijkheden van IT en u wilt het niet ten koste laten gaan van uw liquiditeit dan is onze hosted desktop omgeving dè oplossing voor u.